Lokaler

Kulturhuset är en stor byggnad fylld av lokaler för alla tänkbara ändamål. En perfekt plats för ett arrangemang där mycket händer på samma gång. Vi väljer lokaler utifrån tillgänglighet, storlek och stämning.

Stora scenen – Här hålls bouts och final.

Husets största lokal delar vi på mitten och använder den del som har en stor scen. Scenen är hög nog för att alla i salen ska kunna se poeten och det finns en bred ramp för tillgänglighet. Golvet är ett stort dansgolv där stolsrader ställs ut efter behov med en kapacitet på uppemot 400 sittande. Här hålls bouts och final.

Teaterbio – Här hålls bouts.

Teaterbion är en biosal med stolsrader av 109 biostolar. En öppen yta golv mellan scen och stolsrader finns för plats åt rullstolar etc. Lokalens skyhöga mysfaktor och perfekta scen för ändamålet gjorde den till ett självklart val för bouts.

Kulturvinden – Här hålls Poespeed dating och stormöte

En stor och ljus lokal perfekt att göra allt möjligt i. Hiss för att ta sig upp utan att behöva gå i trappan finns.

Studion – Här hålls Ordkanon Cup

Studion är en lokal som påminner om en skolgympasal fast riktigt trevlig. Enkel, men trivsam. Tillgänglig för alla med ett plant golv.

Nyfiket – Här hålls Poesicovers och Boksamtal med Yolanda och Nino

Husets egna fik. Själva hjärtat i kulturhuset Jönköping. God tillgänglighet efter regeln ”finns det hjärterum så finns det stjärterum”. Lokalen rymmer uppemot 100 personer om man tränger ihop sig.

Se kulturhusets egna info om deras lokaler på:
kulturhusetjonkoping.se